5 labākie šampūni dabīgiem matiem

Šajā gadā tendence «NATURAL BEAUTY» ir iekarojuši modes pasauli. Dabīgais skaistums — tas ir viss, minimāls grims, apģērbs, kurš darināts no dabīgām izejvielām, otrreizējā pārstrāde. Visas manas draudzenes vienlaicīgi atteicās no pieaudzētām skropstām, no matu krāsošanas un iegādājās sev daudzreiz lietojamus iepirkuma maisiņus. Bet šoreiz parunāšu ar jums tieši par matiem un to kopšanu. Es pati nevaru iziet ārā, ja man ir netīri mati. Kopumā jāsaka — laba attīrīšana rada veiksmīgu dienu. Iepazīstināšu ar pieciem mīļākajiem šampūniem nekrāsotiem matiem.

sebastian twisted увлажняющий шампунь для натуаральных волос как ухаживать за волосами

1. Sebastian Twisted

ŠAMPŪNS ELASTIC CLEANSER

Jaunā līnija cirtainiem matiem Sebastian Professional Twisted satur  neticamu mitrināšanas koncentrāciju. Sastāvā ir sarkano aļģu ekstrakts, kurš ir tendēts, lai lokām piešķirtu elastību un tvirtumu. Matu mitruma līmeņa uzturēšana ir pat līdz 48 stundām, piedevām iedarbība notiek ar anti-frizz efektu. Pietiekoši ir iztikt tik ar vienu šampūnu, lai izjustu, cik mati ir kļuvuši mitrināti, gludi un elastīgi. Šampūns ir ideāli piemērots bojātiem sausiem matiem.

2. Wella Professionals Fusion

Atjaunojošā līnija, bāzēta uz programmas silksteel fusion, sola matu gludumu un elastību, kā arī samazina  matu lūšanu līdz pat 95%. Pēc galvas mazgāšanas ar šampūnu no līnijas Fusion, mati kļūst dzīvi, kopti un zīdaini, bet piedevām,  šampūns noņem matu čīkstoņu un neatstāj matos nevienu kripatiņu netīrumu.

wella professionals fusion shampoo review увлажняющий шампунь для натуаральных волос как ухаживать за волосами
Schwarzkopf Bonaсure Peptide Repair shampoo review питающий восстанавливающий шампунь для натуаральных волос как ухаживать за волосами

3. Schwarzkopf Bonaсure Peptide Repair

Atjaunotā  līnija Bonacure Repair Rescue no Schwarzkopf ir balstīta uz tehnoloģiju Cell Perfector, kas atjauno un stiprina matu struktūru, kā arī aizsargā no ārējiem bojājumiem. Micellar Shampoo ir ideāli piemērots tam, lai atjaunotu bojātus, nespodrus un trauslus matus.

 

4. Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich

Jaunā līnija Wella Professionals Invigo satur jaunas sastāvdaļas, tehnoloģijas un vitamīnus, kas nodrošina jaunus augstas klases risinājumus matu kopšanai. Nutri-Enrich baro un izlīdzina ārēja stresa ietekmē bojātus matus, piesātinot tos ar enerģiju. Oleīnskābe un pantenols veicina intensīvu mitrināšanu, savukārt E vitamīns aizsargā matus no turpmākās stresa iedarbības. Godži ogas – visā pasaulē atzītais spēcīgākais antioksidants un dzīvībai svarīgu vitamīnu, minerālvielu un peptīdu avots.

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich шампунь для натуаральных волос как ухаживать за волосами

5. CHI Argan Oil

Chi Argan Oil Shampoo ar argāna eļļu un zīdu ir piemērots bojātiem matiem un nodrošina efektīvu matu attīrīšanu, mitrina un baro tos. Pēc  šampūna CHI lietošanas mati kļūst gludi kā zīds, bet ar katru nākamo lietošanas reizi tie kļūst pabarotāki un biezāki. Argana eļļa padara matus stiprus un izturīgus. Tā novērš bojājumus, atjauno sausās un trauslās lokas, atgriež tām maigumu un spīdumu. Normalizē sebuma izdalīšanos caur tauku dziedzeriem.

Moringa eļļa – veicina matu nostiprināšanos un to attīrīšanu. Aizsargā no apkārtējās vides agresīvas ietekmes. Eļļa  cīnās ar šķipsnu blāvumu. Dabīgais zīds – atjauno matu bojāto struktūru, piesātina tos ar nepieciešamo mitrumu.

 

Leave A Comment