Seši labākie produkti no Kiehl’s

Kad tev ir 22, tev vēl  nav grumbu un mamma nepārtraukti saka, lai tu pārstāj lietot kosmētiku, jo tu izskaties labi. Tu saproti, ka mamma ir pavisam aizmirsusi, ka, kaut arī šajā vecumā nav grumbu, ir pavisam citas smagi risināmās problēmas. Piemēram, nevienmērīga sejas krāsa, iekaisumi, lobīšanās, pārāk taukaina āda, pārāk sausa āda un tā tālāk.

Pie Kiehl’s es atradu sev ideāli piemērotus produktus, lai atrisinātu visas šīs problēmas. Sāksim ar iekaisumu, kas parādās tad, kad nevajag.

  1. Toniks ar kliņģerīti

тоник с календулок Kiehls best products of Kiehls лучшие продукты килс calendula tonic

Kliņģerīte –  tautas antibiotika, tāpēc ar to jābūt uzmanīgam. Bet taukainai, iekaisušai ādai – tas ir atradums. Pirmkārt, šajā tonikā nav spirta, otrkārt, viņš ir apveltīts ar nomierinošām un mīkstinošām īpašībām: mazina kairinājumu un normalizē ādas dabīgo līdzsvaru. Kad situācija ir īpaši slikta, lietoju toniku divas reizes dienā. Kad viss ir labi, lietoju to divas reizes nedēļā.

2. Nakts maska ar ingveru ādas tvirtumam un gludumam

best products of Kiehls ginger leaf mask kiehls ночная маска для лица с имберем и гибискусом обновляющая килс

Neskatoties uz to, ka šī maska ir paredzēta «ādas tvirtumam un gludumam», man tā ir nakts SOS līdzeklis, kad «uzmetas pumpa, bet rīt tev ir svarīgs pasākums». Ingvers satur daudz aminoskābes un vitamīnus, kuriem piemīt antiseptisks un ādu atjaunojošs efekts. Viņš atbrīvo ādu no kairinājuma un iekaisuma, dziedina furunkulus un sīkas rētas, kā arī aizkavē ādas novecošanās procesu.

3. Maska ādas mirdzumam

best products of Kiehls turmeric and cranberry mask kiehls маска для сияния кожи с куркумой килс

Kaut arī Kiehl’s neuzskata sevi par sejas masku zīmolu, es uzskatu, ka tas ir pirmais, ko no viņiem ir jāiegādājas.  Viena no manām mīļākajām sejas maskām ir kurkumas un dzērveņu sēklu maksa, kas sniedz tūlītēju enerģiju un svaiguma sajūtu, novērš noguruma pazīmes un ievērojami samazina poras, kamēr sasmalcinātas dzērveņu sēklas maigi noloba ādu.

Ražotāji ir aizmirsuši pieminēt, ka kurkumai piemīt lieliska antiseptiska iedarbība – maska novērš ādas iekaisumu.

4. Intensīvais pretgrumbu koncentrāts, kas satur 12,5% C vitamīna

best products of Kiehls vitamin C Интенсивный концентрат против морщин с 12,5% витамина С

Man šķiet, ka šis koncentrāts ir labākais līdzeklis cīņā ar nelīdzenu ādas krāsu. Jau pēc trīs dienu lietošanas mani apsārtumi sāka pazust. Man vairs nav vajadzīgs zaļais praimeris un tonālais līdzeklis.

Es nesen sāku pētīt digitālās-novecošanās tēmu. Ideja ir tāda, ka gadžeti iznīcina mūsu kolagēnu un elastīnu un ir tikai viens veids kā ar to cīnīties – iekļaut ādas kopšanā antioksidantus. Tieši tāpēc koncentrāts ar C vitamīnu ir ļoti labs ādas aizsardzības līdzeklis tiem, kas daudz laika pavada pie ekrāna.

5. Acu krēms ar avokado

best products of Kiehls крем для глаз с авокадо лучшие продукты килс eye cream avocado kiehls

Pasaules bestsellers! Labākais barojošs acu krēms, ko esmu jebkad mēģinājusi. Ražotāji nedod tukšus solījumus, krēms tiešām novērš mitruma zuduma problēmu un nodrošina ilgstošu mitrināšanu ādai ap acīm. Viens no labākajiem draugiem lidmašīnā, kad acis ir sausas – krēms atrisina šo problēmu.

6. Sausā eļļa ķermenim

best products of Kiehls dry oil Сухое масло для тела с миндалем килс

T – Terapija. Šī produkta cenu var pamatot ar diviem faktoriem – ļoti labu ādas barošanu un burvīgu aromātu! Es iemīlējos šīs eļļas smaržā,  tāpēc beigām tuvojas jau trešā bundžiņa!

«Ar vaniļas un mandeļu aromātu Bez minerālām eļļām un silikona. Eļļa ir bagātināta ar skvalānu un vīnogu kauliņu eļļu. Sausa ķermeņa eļļa mitrina un ievērojami baro ādu, uzlabo tās tekstūru, piešķir maigumu un samtainumu. Ātri iesūcas un neatstāj lipīgu sajūtu un taukainu sajūtu.”

Leave A Comment